Alexis Bledel

Alexis Bledel se narodila 16. září 1982 v Houstonu, v Texasu. Když jí bylo osm let, rodiče ji přihlásili do místního divadla, kde účinkovala v inscenacích jako je například Čaroděj ze země Oz, Naše město a Aladin.

Základní informace

  • Datum narození:

    1. září 1981
  • Celé jméno:

    Kimberly Alexis Bledel

  • Místo narození:

    Houston, Texas, USA

  • Znamení:

    Panna

  • Výška:

    174 centimetrů

  • Váha:

    52 kilogramů

  • Barva očí:

    modré

  • Barva vlasů:

    hnědá

  • Záliby:

    Když zrovna Alexis nepracuje, ráda čte, fotografuje, poslouchá muziku, chodí do kina a tráví čas s rodinou.

Rodinné zázemí

  • Otec:

    Martin Bledel (má argentinský původ)

  • Matka:

    Nannete Bledel (původem Mexičanka)

Kde studovala?

Lutheránská střední škola Svatého Marka, Newyorkská univerzita

Ze života

Alexis Bledel se narodila 16. září 1982 v Houstonu, v Texasu. Když jí bylo osm let, rodiče ji přihlásili do místního divadla, kde účinkovala v inscenacích jako je například Čaroděj ze země Oz, Naše město a Aladin. Později šla na Lutheránskou střední školu Svatého Marka. Ve svých 16 letech dostala přihlášku na konkurz do modelingové agentury pořádající místní promenádní show. Všimli si jí větší společnosti a tím odstartovala její kariéra. Po maturitě na střední škole se zapsala na NewYorkskou univerzitu, kterou první rok dokončila jako herečka. Seznámila se s manažerem, který ji začal posílat na módní přehlídky po celé Americe. V Americe pracovala a uplatňovala svůj talent.

Herecká kariéra

Alexiina velká pauza v kariéře modelky přišla, když se v New Yorku přihlásila do konkurzu na TV seriál Gilmorova děvčata. Nikdy nehrála v žádném seriálu, a tak pro ni role v seriálu byla současně experimentem, kterým chtěla mládeži ukázat život teenagera bez alkoholu a drog. Pilotní film k seriálu byl natočen v Torontu a první epizodu obyvatelé Ameriky mohli shlédnout uz 5. října roku 2000.

Filmografie

  • I´m Reed Fish (2006)
  • The Sisterhood of the Traveling Pants (2005) - Lena Kaligarisová
  • Sin City (2005) - Becky
  • The Orphan King (2004) - Dylan
  • DysEnchanted (2003) - Zlatovláska
  • Tuck Everlasting (2002) - Winnifred Winnie´Fosterová
  • Gilmore Girls (2000 - současnost) - Lorelai „Rory” Leigh Gilmorová
  • Rushmore (1998)

Právní prohlášení: Obsah internetového magazínu i jednotlivé jejich prvky jsou právně chráněny. Jakékoli užití spočívající v kopírování a/nebo napodobování obsahu a/nebo prvku tohoto internetového magazínu bez výslovného souhlasu provozovatele internetového magazínu je protiprávní, porušující práva společnosti k autorskému dílu a databázi a zakládající nekalosoutěžní jednání. Neoprávněným užitím obsahu a/nebo prvku interntového magazínu může dojít též k naplnění skutkové podstaty trestného činu porušení předpisů o pravidlech hospodářské soutěže dle § 248 trestního zákoníku a/nebo trestného činu porušení autorského práva, práv souvisejících s právem autorským a práv k databázi dle § 270 trestního zákoníku, za jejichž spáchání může být uložen trest zákazu činnosti, propadnutí věci nebo jiné majetkové hodnoty nebo trest odnětí svobody. Pokud máte o užití obsahu a/nebo prvku internetového magazínu zájem, kontaktujte redakci internetového magazínu. id19312 (internetovy-magazin.cz#7973)


Přidat komentář